2-koloms hefbruggen

Een 2-koloms hefbrug is de meest universele hefbrug, doordat de hele onderzijde van de auto vrij is. Werkzaamheden aan wielen, motor, versnellingsbak of trekhaak zijn op deze hefbrug het eenvoudigst uit te voeren. 

4-koloms hefbruggen

De 4-koloms hefbrug is de meest gebruikte hefbrug voor het uitvoeren van de APK. Ook wordt deze brug door klanten gezien als de meest stabiele brug, doordat de auto op zijn wielen blijft staan. In combinatie met een brugcrick of wielvrijsysteem wordt toch de mogelijkheid geboden om de wielen vrij te heffen en zo wielservice uit te voeren.

Schaarhefbruggen

Een schaarbrug is zeer geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de wielen en onderhoudsbeurten. Door zijn compacte vorm (ruimtebesparing van 25%) geeft de schaarbrug de mogelijkheid tot het optimaal creëren van werkplekken in uw werkplaats.

Bandendemontage

Een goede bandenmachine is voor elk bedrijf een must. Het helpt met het makkelijk en snel monteren van banden, en zorgt dat er geen schade ontstaat aan de velgen.

Onze machines zijn uitsluitend van hoogwaardige Europese kwaliteit, en zijn te leveren met alle te bedenken opties.

Balanceren

Het juist balanceren van een wiel is essentieel voor de juiste wegligging en geleidelijke bandenslijtage. Met een goede machine zorgt u dat klanten niet terug hoeven te komen omdat de auto trilt of verkeerd op de weg ligt. Dit scheelt u tijd en geld. Ook zorgt dit voor een groot vertrouwen bij u en uw klanten.

Brugcricks

Een brugcrick zorgt op bij APK of bandenmontage dat u snel en stabiel de auto vrij kunt heffen van de rijbanen. Hierdoor wordt het wisselen van banden of meten van speling op de wielen zeer eenvoudig. Een brugcrick is een absolute must. Bij gebruik kunt u niet meer zonder!