Projecten

Autobedrijf Janssen-Kerres

Diverse locaties

Als dealerorgansatie in Brabant en Limburg, was Autobedrijf Janssen-Kerres op zoek naar diverse hefbruggen, van hoogwaardige kwaliteit en met de mogelijkheid m elektrische auto’s op te nemen zonder schade te veroorzaken aan de accupakketten. Voorwaarde was dat de hefbruggen een lage opnamehoogte moesten hebben en een grote hefhoogte, om het repareren aan de accu’s te vergemakkelijken. 

Met de montage van de Rotary 2-kolommers en de schaarhefbrug van OMA hebben we aan al hun eisen voldaan, met als resultaat dat wij alle equipmentvervangingen en het onderhoud aan hun equipment mogen uitvoeren. 

Autoservice Hasselt

Hasselt

Bij Autoservice Hasselt, sinds vele jaren klant bij ons, mochten we de complete inrichting verzorgen voor de nieuwe werkplaats. 

Autoservice Hasselt is een universeel autobedrijf voor al uw keuringen, onderhoud en reparaties aan allerhande auto’s en bedrijfswagens. 

Door de nieuwe equipment kan men nu ook de grootste bedrijfswagens repareren én uitlijnen! 

Door ons gemonteerd: 

Autobedrijf Van de Wouw

Hyundai-dealer in Waalwijk

Zij waren op zoek naar een schaarhefbrug om grotere bakwagens te kunnen heffen. Voorwaarde was dat dit een hefbrug was met lange rijbanen en een grote hefhoogte. 

Wij monteerden een Orlandini Castor met een hefvermogen van 5000 kg, rijbaanlengte van 5.39 meter en een hefhoogte van maar liefst 2.10 meter. 

Dit alles in combinatie met een AC-Hydraulics 2.6 tons brugcrick met spiraalleiding maakte alles tot een mooi geheel, volledig gespoten in de bedrijfskleuren van autobedrijf Van de Wouw.

DAS Autohaus De Groot

in Meerkerk

Bij DAS Autohaus De Groot in Meerkerk zijn wij al vele jaren de aangewezen partner voor het keuren, onderhouden, repareren en eventueel vervangen van de werkplaatsequipment.

De afgelopen jaren is 80% van de werkplaatsinrichting gemoderniseerd, waardoor De Groot er weer jaren tegenaan kan.

Door ons geleverd onder andere:

1x Rotary SM 65-55 4-kolommer

1x Orlandini HERMES schaarbrug

3x Orlandini Lux 2-kolommer

Dit alles uiteraard in de bedrijfskleuren van DAS Autohaus De Groot!